Eindelijk is het officieel bekend: DroomCraft is bezig met een nieuwe map! Deze noemen we voor het gemak “3.0”, aangezien dit de derde map wordt die we gaan gebruiken.

De komende maanden kun je de bouwwerkzaamheden volgen op verschillende media: Als eerste op deze pagina, waar regelmatig updates over de map geplaatst worden; Als tweede op ons Twitter- en Instagramaccount; Als laatste via Youtube op het kanaal “DavincstyleGames”. Op de laatste zal wekelijks een video uitkomen met de nieuwste updates omtrent het park.

In dit eerste blogbericht, de belangrijkste vragen over dit project:

Wanneer is het project te joinen?

Momenteel zijn we nog druk bezig met bouwen. In de toekomst zullen we testweekenden houden waarin we onze server zullen testen. De data van deze weekenden maken we bekend via onze social media kanalen.

Waarom een 3.0 map?

We merken dat de huidige server te groot is geworden voor het aantal gasten dat wij willen verwelkomen. Daarnaast is de huidige 2.0 map op een aantal punten sterk verouderd. 

Wat zijn de grootste verschillen met de 2.0 map?

In de huidige 2.0 map werken wij voornamelijk met bestaande plugins en minecarts. 3.0 zal voor het grootste gedeelte draaien op eigen gemaakte plugins. Daarnaast zullen ook wij gebruik maken van models, waardoor de ervaring van het park nóg beter wordt!