FAQ

Heb je een vraag? Kijk eerst of hij op deze pagina staat. Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Het is alleen mogelijk om medewerker te worden via een vacature. Vacatures worden vermeld op onze website. Een vacature is niet afhankelijk van het aantal crewleden waaruit ons team bestaat.
Wij streven er naar om zo snel mogelijk mailtjes te beantwoorden, het zou kunnen gebeuren dat door een foutje je mail niet is binnengekomen of over het hoofd wordt gezien. Heb je binnen 3 werkdagen nog geen reactie? Stuur dan je mail opnieuw of vul het contactformulier in.
Iedere 10 minuten worden er 5 Dukaten op je rekening geschreven. Deze zijn gratis en daar hoef je niks voor te doen. Het is ook mogelijk om Dukaten te verkrijgen door middel van het behalen van achievements.
Dukaten zijn te gebruiken voor het huren van een huis of hotelkamer in Duckstad (momenteel helaas niet beschikbaar). Ook kan je met Dukaten speciale items kopen in winkels die verspreid staan door het park.
Een ban is nooit zonder geldige reden. Als je een ban hebt ben je alleen in staat tot het bezoeken van onze fallbackserver (hub) waarin je een bericht krijgt met je banreden. Vragen over bans kunnen gesteld worden via het contactformulier.
Reclame maken voor andere servers is niet toegestaan. Ook is het delen van contactgegevens niet toegestaan. (Denk hierbij aan Skype-, Twitter-, Facebook- en WhatsAppgegevens.)
Het is toegestaan om op te nemen in het park! Heb jij een tof filmpje gemaakt? Tweet het naar ons! (@DroomCraft)
Ons park is te bezoeken op Minecraftversie 1.8 t/m 1.12
Het is niet verboden om gebouwen of attracties na te bouwen. Het is natuurlijk wel veel leuker om zelf uniek en creatief genoeg te zijn!
Het is niet mogelijk om mee te doen met opnames. De opnames zijn verspreid over de week en worden niet van tevoren aangegeven.
Het is niet mogelijk om een YouTube- of Mediarang te krijgen. Om te kunnen vliegen moet je VIP of Level 10 zijn.
Dit is natuurlijk altijd mogelijk, vraag het aan een crewlid in de server. Het kan zijn dat iemand even geen tijd heeft, probeer het dan later nog eens.
Pas als alle benodigde plugins een update kunnen krijgen, kan de server overgaan naar een nieuwere versie.
Met een VIP-rang of Level 10 is het mogelijk om te vliegen.
Achievements zitten verstopt door de map of zijn te behalen door in een attractie te gaan. Bij iedere achievement die je haalt ontvang je 5 Dukaten.
Voor je naam in de chat staat welk level je bent. Hoe langer je in de server bent, hoe hoger je level gaat worden.

Level 2 – 200 minuten spelen ( 3 uur en 20 minuten spelen )
Level 3 – 400 minuten spelen ( 6 uur en 40 minuten spelen )
Level 4 – 800 minuten spelen ( 13 uur en 30 minuten spelen )
Level 5 – 1600 minuten spelen ( 27 uur spelen ) 1 dag + 3 uur
Level 6 – 3200 minuten spelen ( 54 uur spelen ) 2 dagen + 6 uur
Level 7 – 6400 minuten spelen ( 108 uur spelen ) 4 dagen + 12 uur
Level 8 – 12800 minuten spelen ( 216 uur spelen ) 9 dagen
Level 9 – 20000 minuten spelen ( 333 uur spelen ) 13 dagen
Level 10 – 30000 minuten spelen ( 500 uur spelen ) 20 dagen

Kijk in het attractiemenu (te vinden in het Magische DC-Koffertje) of bij /warp status welke attracties zijn geopend. Is de attractie waar jij in wilt gesloten? Vraag even aan een VIP of crewlid om de attractie te openen. Is er niemand online die een attractie kan openen? Dan zijn er altijd nog een hele hoop automatische- of loopattracties.
Er zijn een hele hoop warps waar je naartoe kan gaan. Ook kun je /spawn intikken in de chatbalk of gewoon even opnieuw inloggen. Als je vast zit in een attractie kan je ook even opnieuw inloggen.
Onze server bestaat uit meerdere servers, zo hebben we de VIP- Creative, Minigames, Evenementenserver en een Fallback. Het spelersaantal wat je ziet in de serverlijst is dus het totale aantal over deze servers verdeeld. 
DroomCraft is alleen te bezoeken via de PC-versie van Minecraft.