Het Magische DC-Koffertje

Het Magische DC-Koffertje is een koffer die iedereen krijgt bij het joinen van de server.
Het koffertje bevat een aantal functies die jouw bezoek extra leuk maken!
Op deze pagina leggen we uit over welke functies het koffertje beschikt.

In de server zitten een hele hoop achievements. Deze kan je behalen door bijzondere/geheime plekjes te bezoeken, in een attractie te gaan of bij een evenement aanwezig zijn. Een achievement is meestal een stenen pressureplate, als je hier op gaat staan ontvang je de achievement.
In de kledingkast kan je uit 4 verschillende kostuums kiezen. Als je op het gewenste kledingstuk klikt dan heb je het direct aan. Wil je het kledingstuk niet meer? Dan kan je hem deponeren in de prullenbak, die ook in het koffertje zit.
Wil je de chat weghalen? Gebruik dan de functie om de chat leeg te maken. Let op! Dit heeft alleen effect op je eigen chat!
Als je iemand als vriend toevoegt komt er een berichtje in de chat te staan als hij/zij online komt in de server. Ook zie je het hoofdje van de persoon die je als vriend hebt toegevoegd in de vriendenlijst. Voor de vriendenlijst zijn er een aantal speciale commando’s:

Vriend toevoegen                      /vriend add [naam]
Vriend weigeren                        /vriend weiger
Vriend accepteren                    /vriend accepteer
Vriendenlijst weergeven        /vriend lijst
Vriend verwijderen                 /vriend verwijder [naam]

Kijk welke attractie open, gesloten, in onderhoud, in aanbouw of in storing is. Door op het blokje die bij de gewenste attractie staat te klikken warp je naar de attractie toe.
Hier kun je de vliegmodus aan en uit zetten. Dit is alleen mogelijk voor mensen met VIP.
Heb je teveel items in je inventory? Deponeer de minst belangrijke items in de prullenbak zodat je ruimte hebt voor nieuwe items.
Het Magische DC-Koffertje

Het Magische DC-Koffertje