Merchandise FAQ

Heb je een vraag over de merchandise? Kijk eerst of hij op deze pagina staat. Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Om onze merchandise te bestellen dien je eerst een offerte aan te vragen. Binnen 5 werkdagen wordt de offerte naar je toegestuurd via de e-mail. De offerte wordt omgezet naar een bestelling als de betaling is ontvangen. Je kan betalen door gebruik te maken van de betaallink in de offerte. Binnen 8 weken na betaling ontvang je van ons de producten via PostNL.
Kom je erachter dat je tijdens het aanvragen van de offerte foutieve gegevens hebt opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier.
Tijdens het ontvangen van de offerte ontvang je van ons tevens een betaallink. Op dit moment ondersteunen wij de betaalmethoden iDeal, PayPal en Mister Cash Bancontact. Je offerte wordt past omgezet in een bestelling nadat deze betaald is!
Binnen 8 weken na betaling wordt je bestelling gemaakt en verzonden. Als het pakket wordt verzonden ontvang je van ons een Track en Trace nummer om je pakket te volgen. De levertijd is vrij lang omdat het product gepersonaliseerd wordt.
Op onze merchandise producten geldt geen herroepingsrecht. Dit komt omdat de producten speciaal worden aangepast aan de wensen van de klant.