DroomCraft Minigames

Maak kennis met het nieuwste gedeelte van onze server: DroomCraft Minigames! Speel de vetste games zoals DreamWars, StarWarriors of TNT-Run en versla je vrienden om als hoogste te eindigen op het leaderboard! Een enthousiast team vol met minigame-fanatiekelingen zorgt voor een unieke speelbeleving in de bekende DroomCraft sfeer. Check op deze pagina alles over onze minigames en alle belangrijke zaken die daarmee te maken hebben!

Bezoek DroomCraft Minigames via het rechter portaal bij de spawn of ga naar /warp minigames!

Heb je vragen over DroomCraft Minigames? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Oude schatten

Nadat je een spel hebt gespeeld maak je kans op het vinden van een oude schat! De kans om een oude schat te vinden is best klein, namelijk 1 op de 50. De beloningen die je in een oude schat kan vinden zijn daarom dus ook best bijzonder! Als je een oude schat  hebt gevonden, kan je deze open maken bij het altaar in de hub!

Leaderboard

Wanneer je heel goed bent in een spelletje, maak je kans om op het leaderboard terecht te komen! De beste 3 spelers van het spel krijgen een plaatsje in de Hall of Fame, welke te vinden is in de hub. Speel dus de spelletjes zo goed mogelijk om een plek in de Hall of Fame te bemachtigen en behouden. Oja, valsspelers houden wij niet van.

Beschikbare games