Vrolijk Pasen!

Ook dit jaar heeft de paashaas weer een bezoekje aan ons park gebracht. Naast de vele kleine eitjes heeft hij ook een aantal grote eieren achtergelaten! Voor de beste eierzoekers zijn er weer mooie prijzen te winnen!

Dit evenement is afgelopen. Je kan niet meer meedoen met de wedstrijden!

Paaseieren zoeken

Door het gehele park heeft de paashaas eieren verstopt! Je kan het ei ‘vinden’ door er met je rechter muisknop op te klikken. Als je een ei gevonden hebt, ontvang je een bedrag tussen de 2 en 5 Dukaten! Het ei zal na het ‘vinden’ even verdwijnen en na enkele minuten weer terugkeren. Je kan een ei maar één keer ‘vinden’! Degene die op maandag 2 april om 23:59 de meeste eitjes heeft gevonden wint 3 maanden VIP! Veel succes met zoeken!

Heb je al VIP? Dan ontvang je 2.500 Dukaten.

Paaswoordzoeker

De paashaas heeft naast de vele kleine eitjes ook een aantal grote eieren verstopt! Ieder ei bevat een aanwijzing die je naar een letter wijst, volg deze dus ook letterlijk op! Als je alle letters hebt gevonden (we zeggen lekker niet hoeveel het er zijn) kan je er een woord van maken. Dit woord kan je insturen door in de chat het commando ‘/paaszoeker [jouw woord]’ in te voeren. Let op: je hebt maar één kans om het woord in te vullen! Uit alle goede inzendingen kiezen we 3 winnaars van 3 maanden VIP.

Heb je al VIP? Dan ontvang je 2.500 Dukaten!