5e verjaardag DroomCraft

Op 3 augustus 2013 opende DroomCraft (toen nog DisneyCraft) haar poorten met een enorme belangstelling. In de jaren die volgden is de server uitgebreid tot een magische plek waar jong en oud terecht kan om te genieten van unieke attracties, spectaculaire shows en vele andere dingen. Op 3 augustus 2018, inmiddels meer dan 55 duizend unieke bezoekers verder, vieren wij ons 5-jarig jubileum! In plaats van dit te doen op één dag of weekend hebben we ervan gekozen om de hele maand augustus om te dopen tot de DroomCraft feestmaand! In deze maand zijn er tal van activiteiten te beleven, zowel on- als offline. Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor de laatste updates!

 

Programma

Vanaf 3 augustus ontvang je bij het bezoeken van DroomCraft een speciale verjaardagstaart als aandenken dat je bij onze vijfde verjaardag was!

Jubileumattractie

Maak een reis door 5 jaar DroomCraft. Laat je verwonderen door alle bijzondere dingen die je de afgelopen 5 jaar kon beleven in DroomCraft! De attractie is heel augustus geopend!

Opening: vrijdag 3 augustus om 19:00

Openbare vergadering

Een uniek kijkje achter de schermen! Heb jij een supergoed idee? Deel deze dan vooral met ons! De vergadering is exclusief bij te wonen op TeamSpeak (ts.droomcraft.nl)

Datum: woensdag 15 augustus om 20:00

Speciale Minigames mappen

Speciaal voor onze 5e verjaardag heeft Team Minigames hard gewerkt aan verjaardagsmappen en nieuwe lobby’s! Kom heel augustus de mappen spelen en bewonderen!

Datum: de hele maand augustus

Feestterrein

De place to be tijdens onze verjaardag! Bezoek het feestterrein voor de lekkerste beats, leukste give-aways en ontmoetingen met je favoriete karakters! Bezoek het terrein met /warp feest

Datum: de hele maand augustus

DroomCraft Meeting

Een unieke kans om een deel van de crew te ontmoeten! Tijdens deze meeting maak je kans op toffe prijzen door mee te doen aan de speciale verjaardagsquiz.

Datum: vrijdag 10 augustus, 16:00, Heuvel Tilburg

DroomCraft Merchandise

Na veel vragen is het eindelijk zover! Tijdens onze feestmaand (augustus) verkopen wij exclusieve én gepersonaliseerde DroomCraft-artikelen! Check snel de shop en kies jouw favoriete item. Klik hier!

Datum: hele maand augustus