5e verjaardag DroomCraft

Op 3 augustus 2013 opende DroomCraft (toen nog DisneyCraft) haar poorten met een enorme belangstelling. In de jaren die volgden is de server uitgebreid tot een magische plek waar jong en oud terecht kan om te genieten van unieke attracties, spectaculaire shows en vele andere dingen. Op 3 augustus 2018, inmiddels meer dan 55 duizend unieke bezoekers verder, vieren wij ons 5-jarig jubileum! In plaats van dit te doen op één dag of weekend hebben we ervan gekozen om de hele maand augustus om te dopen tot de DroomCraft feestmaand! In deze maand zijn er tal van activiteiten te beleven, zowel on- als offline. Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor de laatste updates!

 

Programma

Het programma wordt verspreid over de maand juli bekend gemaakt. Op 31 juli is het definitieve programma te vinden op deze pagina. Houd onze socialmediakanalen goed in de gaten voor de laatste updates. 

Jubileumattractie

Maak een reis door 5 jaar DroomCraft. Laat je verwonderen door alle bijzondere dingen die je de afgelopen 5 jaar kon beleven in DroomCraft! De attractie is heel augustus geopend!

Opening: vrijdag 3 augustus om 19:00

Openbare vergadering

Een uniek kijkje achter de schermen! Heb jij een supergoed idee? Deel deze dan vooral met ons! De vergadering is exclusief bij te wonen op TeamSpeak (ts.droomcraft.nl)

Datum: woensdag 15 augustus om 20:00